Beyoncé draagt KALE t-shirt

Een mens vraagt zich af hoe Beyoncé het doet. Al die shows, promo shoots, een gezin onderhouden en video’s bij de vleet maken. Een gezonde levensstijl zou er alvast iets mee te maken kunnen hebben. Haar flawless look doet dat alvast vermoeden.

In haar videoclip van 7/11 maakt Queen B er een zwaar feestje van op de hotelkamer. Gekke dansjes met vriendinnen allemaal samen gemonteerd in een filmpje dat met de iPhone opgenomen zou kunnen zijn. Originele clips heeft ze altijd maar dit is toch wel even een geheel andere boeg.

Maar! Wat nog meer opvalt is de sweater die Beyoncé draagt met KALE – boerenkool – erop. Boerenkool is volgens health-foodies het gezondste van het gezondste! Het staat in de gezondheidswereld bekend om de grootste superfood van allemaal te zijn (enkele gezonde recepten ermee kan je alvast hier vinden). En na de videoclip van Beyoncé zullen we dus voortaan niet enkel kale op ons bord zien maar ook op t-shirten! Nu al worden verschillende celebrities gespot met het KALE t-shirt of de sweater.

Laat wat van je horen

*